- 11 %

Számdetektív

Nyomozás a Tizes körzetben

 

Arti, a számdetektív temérdek rejtéllyel találkozik a Tízes körzetben, s nyomozása csak akkor lehet hatékony, ha a gyerekek maguk is a kalandok részeseivé válnak, s megoldják a rejtélyes esetek felderítéséhez szükséges feladatokat. Minden oldalon új kaland kezdődik, ezért a feladatok megoldási sorrendje a gyermekek igényei és képességei szerint változhat. A füzet szép, színes rajzai szemléletessé teszik a matematikai fogalmak megértését, így játékos, szórakoztató időtöltéssé teszik a tanulást.
1. A feladatok alkalmasak az óvodában szerzett tudás átismétlésére, illetve sok segítséget nyújthatnak a kisiskolásoknak az óvoda-iskola átmenet megkönnyítésére.
2. A gyermekek munkáját rajzos útmutatók, mintapéldák és a végeredményeket láthatóvá tevő „mágikus lencse” segíti.
3. A füzethez egy társasjátékot adunk ajándékba, így a gyakorlás az osztályközösség vagy a család közös programja is lehet.

A sorozat első füzetében a gyermekek a számok bontását, a két- és több taggal végzett összeadást és kivonást gyakorolhatják előbb az ötös, majd a tízes számkörben. Játékos formában ismerkedhetnek meg a műveletek tulajdonságaival, a számsorozatokkal. Többféle feladat is helyet kapott ebben a füzetben, amely az elemi számolási készséget fejleszti, tehát az óvodai „tananyagot” ismétli, például; számkép-felismerés, manipulatív számolás. Több feladat a logikus gondolkodást fejleszti. Az oldalak alján található rajzos feladatok sem csupán „pihentetésre” szolgálnak, a négyzetrács hálózatban való tájékozódás gyakoroltatását szolgálják.
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
ISBN: 9786155154553
Megjelenés: 2013
Oldalszám: 28 színes oldal
Ár: 850 Ft 960 Ft Előrendelésre
Ne maradj le!
  • Az elsők között értesülhetsz a legújabb blogbejegyzéseinkről, legújabb termékeinkről, aktuális akcióinkról.
  • Ha feliratkozol, értesülsz a legújabb ingyenesen letölthető anyagainkról!
  • Kihasználhatod a csak hírlevél-feliratkozóknak járó kedvezményeinket.
Iratkozz fel hírlevelünkre! »
Neked ajánljuk!
LaBeGer Hungary Kft. | Minden jog fenntartva! © 2017 |
Írj üzenetet