Bemutatkozás

Dr. Gyarmati Zsuzsanna vagyok a LaBeGer Hungary Kft. ügyvezetője és egyben ennek a honlapnak a tulajdonosa.

Matematika-kémia szakos középiskolai tanárként és a gyógyszerésztudományok doktoraként 2012-ben úgy döntöttem, hogy feladva addigi munkáimat, a gyermekek természettudományos ismereteinek iskolán kívüli bővítésére és fejlesztésére fogom minden energiámat fordítani. A diákok oktatása nem könnyű feladat, főként, ha a gyermekek tudása, képessége és hozzáállása is nagyon sokrétű. Több mint 20 év szakmai tapasztalat után egyértelműen adódott a gyermekeim tudásának fejlesztése mellett, hogy saját vállalkozásban foglalkozzam a diákok oktatásával, tudásuk fejlesztésével.

Magántanárként általános, középiskolás, mind pedig főiskolás diákokkal foglalkozom, de az egyetemi matematikai és kémiai tananyag is gyakran előkerül diákjaim által.

Úgy gondolom, hogy az alapvető természettudományos ismeretek elengedhetetlen részei a felnőtt létnek, így minden gyermeknek tisztában kellene lennie ezekkel a dolgokkal, hogy felnőtt korban magabiztosan tudjanak véleményt formálni, vásárolni, s szükség esetén problémákat megoldani. A legtöbb felnőtt (és gyermek is) híján van az alap kémiai, fizikai és biológiai ismereteknek, így nagyon könnyen becsaphatóak, átverhetőek.

Írói munkám során arra törekszem, hogy ezek a hiányosságok eltűnjenek és a gyerekek könnyen megtanulhassák az alapvető természettudományos ismereteket, melyeket mindannyian a mindennapi életben hasznosítani tudnak.

A LaBeGer Hungary Kft. kiadványai mellett megjelentek már a Műszaki Kiadó azon kiadványai is, melyeket jó szívvel ajánlok mind a diákoknak, mind szüleiknek, tanáraiknak. Számos készségfejlesztő játékot is megtalálhatsz, melyet fejlesztik többek között a logikus gondolkodást is. Kínálatunkat igyekszünk folyamatosan bővíteni.

Bízom benne, hogy az általunk létrehozott honlap is képes lesz segíteni több gyermeknek és szüleiknek a megfelelő alapok megszerzésében és a gyermekek tudásának fejlesztésében.

Ne maradj le!
  • Az elsők között értesülhetsz a legújabb blogbejegyzéseinkről, legújabb termékeinkről, aktuális akcióinkról.
  • Ha feliratkozol, értesülsz a legújabb ingyenesen letölthető anyagainkról!
  • Kihasználhatod a csak hírlevél-feliratkozóknak járó kedvezményeinket.
Iratkozz fel hírlevelünkre! »
Neked ajánljuk!
LaBeGer Hungary Kft. | Minden jog fenntartva! © 2017 |
Írj üzenetet