Készülj a matek felvételire!

A középiskolai felvételi vizsga mindenki számára kötelező. Van aki, már negyedik osztályban, van, aki hatodikban és van, aki csak nyolcadikban esik át ezen a nem mindennapi megmérettetésen. Az iskolai tananyag elsajátítása mellett a legtöbb iskolában nem jut idő a megfelelő felkészülésre.

Szeretnéd, hogy gyermeked/unokád felkészülten menjen a matek felvételi vizsgára?
Mindehhez csak a megfelelő megoldást kell megtalálnod?
Nem kell tovább keresgélned, hisz a Készülj a matek felvételire! sorozat nektek készült.

Miről is van szó?


1 elméleti könyv legfőképpen a 6. és a 8. osztályosok számára, de bármely felsős tagozatra járó diák részére nagy segítség lehet a tananyag elmélyítésében.
Ebben a könyvben a teljes felsős matematika tananyag van összefoglalva érthetően rengeteg ábrával, s hozzá több, mint 80 gyakorló feladattal.

3 gyakorlati könyv, 3 évfolyam.
Mindhárom könyvben témakörökre bontva több, mint 100 feladatot találhattok.

Pontosabban:

a negyedikeseknek 11 témakörben 110 feladattal,
a hatodikosoknak 12 témakörben 121 feladattal,
a nyolcadikosoknak 13 témakörben 130 feladattal.
 
A feladatokat megoldása közben elakadnátok, vagy csak ellenőrizni szeretnétek a munkátokat, a könyv végén a Megoldások részben minden szükséges információt megtaláltok ehhez. A könyvben szereplő feladatok nem a korábbi felvételi feladatsorok összeollózott feladatai, azok csupán alapul szolgáltak a könyvekben szereplő témakörök kiválasztásához. Vannak gyerekek, akiket könnyebben rá lehet venni a tanulásra, ha közben a számítógépet vagy a tabletet nézhetik. Megalkottuk a könyvek mellett az elektronikus verziót is, s így heti rendszerességgel gyakorolhatja a gyerek az adott témakört. Mindkét formának megvannak a maga előnyei.

Hogy mik ezek az előnyök?

Lássuk csak.A könyvet bármikor előveheted, beleírhatsz, akár kölcsön is adhatod. Nem vagy internethez kötve a gyakorlás alatt. Ha jóval a felvételi előtt kezdesz gyakorolni, érdemes ezt a formát választanod, hiszen hamar végezhetsz a tanulással és így lesz lehetőséged később is elővenni, s akár ismét megoldani a problémás témaköröket. Az online verziónak nincs postaköltsége, nem kell keresgélni, ha nem tudod, hova tetted. Heti rendszerességgel kapod meg a feladatokat és kénytelen leszel megcsinálni őket, mert egy idő után elveszíted a hozzáférést. Ezt mindenképpen előnynek fogd fel, hiszen így a tanulással foglalkozol, nem halogatod a munkát. Külföldön tartózkodás idején is megrendelheted, és használhatod.

Hogy melyiket válaszd?

Azt a formátumot, amelyik neked szimpatikusabb. A feladatok megegyeznek mind a könyv, mind az elektronikus verzióban. A figyelmedet azonban fel kell hívnunk, hogy a megvásárolt könyve(ke)t nem sokszorosíthatod, az online verziót nem másolhatod és továbbíthatod, mivel minden termék szerzői jogvédelem alatt áll.

Az elektronikus forma csak a tanév kezdetétől a felvételi vizsga napjáig elérhető.


Hol rendelhetem meg őket?

A könyveket a http://www.labeger.com/termekek oldalon találod, s meg is rendelheted őket a kosárba rakva.
Ne maradj le!
  • Az elsők között értesülhetsz a legújabb blogbejegyzéseinkről, legújabb termékeinkről, aktuális akcióinkról.
  • Ha feliratkozol, értesülsz a legújabb ingyenesen letölthető anyagainkról!
  • Kihasználhatod a csak hírlevél-feliratkozóknak járó kedvezményeinket.
Iratkozz fel hírlevelünkre! »
Neked ajánljuk!
LaBeGer Hungary Kft. | Minden jog fenntartva! © 2017 |
Írj üzenetet