akció

Témavázlatok érettségizőknek biológiából közép- és emelet szinten

"A kétszintű biológia érettségi nem könnyű feladat. A biológiatudományok óriási léptetekkel fejlődnek, és ennek a fejlődésnek az eredményeit a tankönyvek csak részben tudják megjeleníteni. Könyvünk az új kerettantervekhez igazodó középiskolai biológiatananyag-követelmények összegzése. Segítségével sok időt és energiát takaríthat meg az, aki a szisztematikus felkészülést választja.

A nyolc nagy fejezet témái felölelik a teljes középiskolai tananyagot. A témakörök összefoglaló jellegük miatt többnyire három, illetve négy évfolyam ismeretanyagát tartalmazzák. A könyvben a tartalomjegyzék alapján könnyen lehet tájékozódni a fejezetekhez tartozó témakörökről és a legfontosabb kapcsolódó kísérletekről. A fejezeteken belül kialakított, jól tagolt szerkezet támogatja a könnyű áttekinthetőséget. Biztosítja a témakörök ismeretanyagának átláthatóságát, a logikai kapcsolatok áttekinthetőségét. A dőlt betűvel kiemelt részek az emelt szintű követelményeket jelzik, amelyeknek elolvasása segítheti a megértést, de a középszintű érettségi vizsgákon ismeretük nem elvárás.

A kötet hozzájárul a sikeres otthoni tanuláshoz, a régebben tanult ismeretek felelevenítéséhez, a tanultak rendszerbefoglalásához, az írásbeli és a szóbeli érettségire történő felkészüléshez. A szerzők az új kerettantervi követelményekből kiindulva figyelembe vették a biológia újabb tudományos eredményeit is."

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
ISBN: 9789631646634
Terjedelem: 264 oldal

Ár: 0 Ft 1 490 Ft Előrendelésre
Ne maradj le!
  • Az elsők között értesülhetsz a legújabb blogbejegyzéseinkről, legújabb termékeinkről, aktuális akcióinkról.
  • Ha feliratkozol, értesülsz a legújabb ingyenesen letölthető anyagainkról!
  • Kihasználhatod a csak hírlevél-feliratkozóknak járó kedvezményeinket.
Iratkozz fel hírlevelünkre! »
Neked ajánljuk!
LaBeGer Hungary Kft. | Minden jog fenntartva! © 2017 |
Írj üzenetet