Oktatás, korrepetálás

Szia!.
Köszöntelek az oldalon.
A 2022/2023-as tanévben az alábbi foglalkozásaimra várom a jelentkezőket.


Általános iskolásoknak matematika tantárgyból
- 4. évfolyamosok online felvételi felkészítése (szombat 8.00 - 9.00, heti egyszer 60 perc, max. 6 fő). (Már nem tudsz rá jelentkezni.)
- 6. évfolyamosok online felvételi felkészítése (szombat 9.00 - 10.00, heti egyszer 60 perc, max. 6 fő).
- 8. évfolyamosok online felvételi felkészítése (szombat délelőtt vagy délután, heti egyszer 90 perc, max. 6 fő). (Elsősorban a közepes tanulóknak van még szabad hely.)

Középiskolásoknak kémia tantárgyból:
- 12.évfolyamosoknak online elméleti felkészítés az emelt vagy középszintű érettségihez (hétköznap 19.00-tól vagy szombat délután, heti egyszer 90 perc, max. 6 fő) 

Középiskolásoknak matematika tantárgyból:
- 12. évfolyamosoknak online felkészítés a középszintű érettségire (hétköznaponként, 90 perc/alkalom) (Már nem tudsz rá jelentkezni.)

Mielőtt  kitöltenéd az online kérdőívet a jelentkezéshez, olvasd el a fontos információkat!
1. A jelentkezés jelen esetben csupán egy igényfelmérés, hogy lássam, kik szeretnének részt venni az órákon.
2. A beérkező jelentkezőkkel e-mailen keresztül egyeztetem a részleteket augusztus 22-30. között (pontos óradíjak, időpont és a felhasznált könyvek).
3. A csoportos foglalkozások csak abban az esetben lesznek megtartva, ha legalább 3 gyermek jelentkezik szüleik által (18 éves kor alatti gyermek jelentkezése esetén) az adott csoportba.
4. Minden csoportos órát hetente egyszer tartok azoknak, akik végül szeretnének járni.
5. A felvételis felkészítő csoportok már szeptember első hétvégéjén indulnak.
6. Az óradíjak a csoportban lévő diákok számától is függenek, melyek várhatóan 4000 Ft/60 perc (4-6. évfolyam), 6000 Ft/90 perc (8. évfolyam, érettségizők). A végső óradíjakat szintén e-mailben fogom küldeni.
7. Csak olyan diákokat várok az óráimra, akik minden alkalommal vállalják a megjelenést (kivéve betegség), vállalják a házi feladatok elkészítését, az online órákon figyelnek, aktívan részt vesznek a munkában és nem zavarják a többieket.
8. Az órákat a Skype-on keresztül tartjuk, így szükség van egy működő Skpye-fiókra (ez lehet a szülőé is) és internet hozzáféréshez.
9. Ha betelne egy időpont, akkor e-mailen keresztül egyeztetek a jelentkezőkkel másik időpontot.

Végül mit tudok én nyújtani a diákoknak?
1. Az általám írt "Készülj a matek felvételire!" sorozat kiadványait, melyeket 7. tanéve használnak több iskolában is a diákok felkészítésére.
2. 10 évnyi magántanítási tapasztalatot (ami a valóságban közel 30 év, de hivatalosan csak ezt számolom, mert 11. éve vagyok magántanár).
3. Jó hangulatú órák.
4. Rengeteg feladat.
5. Az kémia elméleti csoportba jelentkezőknek talán előny a szerves kémián belül (gyógyszerkémiából) szerzett Ph.D-m, az egyetemi és vegyipari szférába eltöltött idő.
6. Számomra a legfontosabb, hogy diákjaim (1-2 kivétellel) sikeresen veszik a rájuk váró akadályokat.

Ha a leírt feltételek megfelelnek és sikerült meggyőznöm arról, hogy jó kezekbe kerül gyermeked vagy te magad, akkor kérlek töltsd ki a jelentkezést szüleiddel koözösen mindenféle kötelezettség nélkül, hiszen, mint ahogy az elején is írtam, ez csupán egy igényfelmérés a számomra, hogy a megfelelő csoportokat tudjam összerakni a jelentkezések alapján.

Bízom benne, sikerül minden olyan csoportot elindítani, ahova jelentkezik diák.

Ha szívesen járna gyermeked az órák valamelyikére, de az általam megadott időpontok nem megfelelőek, kérlek, keress az elérhetőségeim valamelyikén aug. 22-től, s megpróbálok időpontot találni.


Szép nyarat!

Dr. Gyarmati Zsuzsanna

Jelentkezések:

6. évfolyam matek online felvételi előkészítő

8. évfolyam matek online felvételi felkészítő

Kémia, elméleti felkészítés

LaBeGer Hungary Kft. | Minden jog fenntartva! © 2017 |
Írj üzenetet